EN
Goalkeeper Jerseys
RU
TR
YEMEK TARİFLERİ
>
Çemenli Börek
>
Ispanak Soslu Makarna
>
Karışık Pizza
PASTA TARİFLERİ
>
Pirinçli Pasta
>
Kivili Kup
>
Aşk Pastası
>
Brownie
>
Bademli Kurabiye
>
Baklava
>
Mısır Unu Keki
>
Waffle
>
Poğaça
>
Muzlu Rulo Pasta
>
Mozaik Kek
>
Krem Şantili Muffin
>
Çikolatalı Kurabiye
>
Kolay Profiterol
>
Susamlı Tuzlu Kurabiye
>
Şeftali Kurabiye
>
Üç Katlı Cheesecake
>
Suffle
Pasta Tarifleri
Malzemeler :
80 gr bitter çikolata, Yarım su bardağı Tatkat kakao, 1.5 su bardağı Tatkat pudra şekeri, 1.5 yemek kaşığı tereyağı, 3 yemek kaşığı un, 1 su bardağı süt, 4 yumurta, Yarım çay kaşığından az tuz
Hazırlanışı
Yumurtanın aklarını ve sarılarını ayırın. Dört sufle kabının içini yağlayıp pudra şeker serpin. Bitter çikolatayı rendeleyin. Pudra şekeri ve kakaoyu harmanlayın. Tereyağını bir tencerede eritip unu ilave edin. Un pembeleşmeye başlayınca sütü azar azar ve sürekli karıştırarak ekleyin. Rendelenmiş çikolatalı karışımı ilave edip karıştırmaya devam edin. 2-3 dakika sonra yumurta sarılarını ekleyin. Kısık ateşte 3-4 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Yumurta aklarını bir tutam tuz ekleyip kar gibi oluncaya kadar çırpın. Bunu çikolatalı karışıma ekleyerek kaşıkla söndürmeden karıştırın. Karışımı sufle kaplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp pudra şeker serpiştirip sıcak servis yapın.
Suffle