EN
Goalkeeper Jerseys
RU
TR
YEMEK TARİFLERİ
>
Çemenli Börek
>
Ispanak Soslu Makarna
>
Karışık Pizza
PASTA TARİFLERİ
>
Pirinçli Pasta
>
Kivili Kup
>
Aşk Pastası
>
Brownie
>
Bademli Kurabiye
>
Baklava
>
Mısır Unu Keki
>
Waffle
>
Poğaça
>
Muzlu Rulo Pasta
>
Mozaik Kek
>
Krem Şantili Muffin
>
Çikolatalı Kurabiye
>
Kolay Profiterol
>
Susamlı Tuzlu Kurabiye
>
Şeftali Kurabiye
>
Üç Katlı Cheesecake
>
Suffle
Pasta Tarifleri
Malzemeler :
4 kivi , 1 paket vanilyalı puding , 1.5 su bardağı süt Portakal Peltesi İçin;3 su bardağı portakal suyu ,1 su bardağı su ,3.5 çorba kaşığı mısır nişastası ,1 su bardağı toz şeker Süsleme için; File badem , Çikolata kırığı
Hazırlanışı
Sütle vanilyalı pudingi karıştırıp pişirin. Kivileri büyük küpler halinde doğrayın, puding iyice soğuduktan sonra içine katın. (Ben kivileri robottan geçirip pudinge kattım böyle yaptığınızda pudingin tamamının güzel yeşil bir rengi oluyor ama tadı ekşi oluyor, özellikle de puding tamamıyla soğumadan koyduysanız, bu yüzden doğramak daha iyi.) Kupları yarısına kadar doldurup buzdolabında yarım saat kadar bekletin.Pelte malzemeleri karıştırın, tencerede pişirin. Koyulaşınca soğuyan vanilyalı pudingin üzerine 3’er çorba kaşığı koyun. File badem ve kırık çikolatayla süsleyin.
Kivili Kup